→ NIEUW

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Welkom bij de categorie spelletjes voor geheugenoefening en breintraining voor ouderen en mensen met dementie. In deze subcategorie presenteren we onze nieuwste spellen die speciaal zijn ontworpen om het geheugen en het denkvermogen van ouderen te stimuleren. Of je nu op zoek bent naar uitdagende puzzels, geheugenspelletjes of strategische denkspellen, je vindt hier een uitgebreide collectie die zowel plezierig als nuttig is.

Het trainen van het brein is belangrijk voor alle ouderen, ongeacht of er sprake is van dementie. Het oefenen van het geheugen en het stimuleren van de cognitieve vaardigheden helpt om de hersenen actief te houden en kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Bovendien biedt het spelen van spelletjes samen met anderen de kans om sociale contacten te onderhouden en vreugdevolle momenten te beleven.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  Vintage Posters Memo Game
  Vintage Posters Memo Game
  € 16,95 € 14,01
  Niet op voorraad
 2. Op verlanglijst
  Nieuw
  Mijn Eerste 18 Jaar Kenniskwartet
  Mijn Eerste 18 Jaar Kenniskwartet
  € 11,95 € 9,88

 3. Op verlanglijst
  Mijn eerste 18 jaar
  Mijn eerste 18 jaar
  € 14,99 € 13,75

 4. Op verlanglijst
  Klassieke Memory®
  Klassieke Memory®
  € 15,95 € 13,18
 5. Op verlanglijst
  Memory® Natuur
  Memory® Natuur
  € 13,95 € 11,53
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Waarom geheugentraining en denkspelletjes voor ouderen?

 • Stimuleren van het brein: Geheugen- en denkspelletjes stimuleren cognitieve functies zoals het geheugen, de concentratie en het probleemoplossend vermogen.
 • Plezier en uitdaging: De spellen bieden een leuke en uitdagende manier om het brein scherp te houden.
 • Geschikt voor iedereen: Of je nu lichte uitdagingen zoekt of meer gevorderde puzzels wilt oplossen, er is voor ieder wat wils.
 • Samen spelen: Spelletjes kunnen individueel of in groepsverband worden gespeeld, wat het sociale aspect en plezier vergroot.

Bekijk onze nieuwste geheugentraining- en denkspelletjes voor ouderen en ontdek hoe leuk en waardevol het kan zijn om het brein actief te houden.

PRODUCT CATEGORIEËN SPELLEN VOOR OUDEREN
Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.