→ AANBIEDINGEN

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Ontdek onze aanbiedingen voor bord- en gezelschapsspellen

Bij SpelPlus hebben we speciale aanbiedingen voor bord- en gezelschapsspellen die perfect zijn voor ouderen. Onze spellen zijn zorgvuldig ontworpen om ouderen van alle niveaus en interesses te laten genieten. Of het nu gaat om klassiekers zoals Ludo voor senioren of speciale kaarthouders voor kaartspellen, onze aanbiedingen bieden urenlang speelplezier en warme herinneringen. Ontdek nu onze selectie en beleef gezellige speelmomenten met vrienden en familie!

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  - 17%
  Tijd voor een leuke Babbel met Oma
  Tijd voor een leuke Babbel met Oma
  € 12,50 € 10,33 € 15,00
 2. Op verlanglijst
  - 50%
  Speelkaarthouder XXL
  Speelkaarthouder XXL
  € 6,50 € 5,37 € 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Daarom hebben we bij SpelPlus een zorgvuldige selectie van gezelschapsspellen en bordspellen samengesteld die niet alleen geschikt zijn voor ouderen, maar ook specifiek zijn ontworpen om aan hun behoeften te voldoen. Onze speciaal aangepaste spellen brengen die geliefde herinneringen tot leven en bieden tegelijkertijd verlichting, zelfs als de uitdagingen van het ouder worden toenemen. Deze spellen zijn zorgvuldig aangepast om voor iedereen, ongeacht de omstandigheden, toegankelijk te zijn en garant te staan voor urenlang speelplezier.

Herinner je je nog die gezellige avonden waarop je met familie en vrienden rond de tafel zat, dobbelstenen rolde bij ganzenbord, of strategische zetten maakte bij backgammon? Deze klassieke spellen roepen vaak warme herinneringen op, en we willen dat deze herinneringen blijven bestaan, zelfs als de uitdagingen van ouder worden toenemen. Daarom bieden we speciale uitvoeringen van bekende spellen, zoals Ludo voor senioren en Rummikub XXL. Deze spellen zijn aangepast zodat iedereen er moeiteloos van kan genieten.

Bovendien hebben we voor liefhebbers van kaartspellen aan alles gedacht om hun ervaring comfortabeler te maken. Onze collectie omvat speciale kaarthouders en kaarten met een grote index, waardoor het gemakkelijker wordt om kaarten vast te houden en te lezen. En om het genot van kaartspellen nog verder te vergroten, bieden we zelfs handige kaartschudmachine aan.

Bij SpelPlus geloven we dat spellen niet alleen bronnen van vermaak zijn, maar ook manieren om mensen samen te brengen en kostbare momenten te delen. Of het nu gaat om het spelen van een strategisch bordspel of een gezellig kaartspel, onze selectie is zorgvuldig samengesteld om ouderen de kans te geven te genieten van deze ervaringen, terwijl ze tegelijkertijd hun geest actief houden.

PRODUCT CATEGORIEËN SPELLEN VOOR OUDEREN
Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.