gezelschaps- en bordspellen

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren
gezelschaps- en bordspellen

Het plezier van bordspelletjes, waarom senioren zo van gezelschapspellen houden

Het spelen van gezelschapsspellen roept warme herinneringen op aan vervlogen tijden, waar families samenkwamen rond de tafel voor spellen als backgammon, ganzenbord en domino. Deze ervaringen, eens een bron van vermaak en samenzijn, blijven voor veel ouderen levendige herinneringen. Bijzonder voor hen die geconfronteerd worden met dementie of Alzheimer zijn deze momenten van gedeeld plezier een onschatbare bron van vreugde. Het koesteren van deze bestaande herinneringen en het creëren van nieuwe is van onschatbare waarde.

Daarom hebben we bij SpelPlus een zorgvuldige selectie van gezelschapsspellen en bordspellen samengesteld die niet alleen geschikt zijn voor ouderen, maar ook specifiek zijn ontworpen om aan hun behoeften te voldoen.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 147

per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 147

per pagina
Pagina

Speciaal aangepaste spellen voor ouderen voor urenlang speelplezier

De speciaal aangepaste spellen die we aanbieden, zoals Ludo voor senioren en Rummikub XXL, brengen die geliefde herinneringen tot leven en brengen tegelijkertijd verlichting, zelfs als de uitdagingen van het ouder worden toenemen. Deze spellen zijn zorgvuldig aangepast om voor iedereen, ongeacht de omstandigheden, toegankelijk te zijn en garant te staan voor urenlang speelplezier.

Herinner je je nog die gezellige avonden waarop je met familie en vrienden rond de tafel zat, dobbelstenen rolde bij ganzenbord, of strategische zetten maakte bij backgammon? Deze klassieke spellen roepen vaak warme herinneringen op, en we willen dat deze herinneringen blijven bestaan, zelfs als de uitdagingen van ouder worden toenemen. Daarom bieden we speciale uitvoeringen van bekende spellen, zoals Ludo voor senioren en Rummikub XXL. Deze spellen zijn aangepast zodat iedereen er moeiteloos van kan genieten.

Speciaal ontworpen spellen voor senioren: wat maakt ze anders?

Bovendien hebben we voor liefhebbers van kaartspellen aan alles gedacht om hun ervaring comfortabeler te maken. Onze collectie omvat speciale kaarthouders en kaarten met een grote index, waardoor het gemakkelijker wordt om kaarten vast te houden en te lezen. En om het genot van kaartspellen nog verder te vergroten, bieden we zelfs handige kaartschudmachine aan. 

Bij SpelPlus geloven we dat spellen niet alleen bronnen van vermaak zijn, maar ook manieren om mensen samen te brengen en kostbare momenten te delen. Of het nu gaat om het spelen van een strategisch bordspel of een gezellig kaartspel, onze selectie is zorgvuldig samengesteld om ouderen de kans te geven te genieten van deze ervaringen, terwijl ze tegelijkertijd hun geest actief houden.