illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Over SpelPlus

Welkom bij SpelPlus

SpelPlus brengt ons bij elkaar.

SpelPlus biedt zorgvuldig geselecteerde en aangepaste gezelschapsspellen voor ouderen en mensen met een beperking, in zowel woonzorg-  en dagbestedingscentra, als thuis.

Het spelmateriaal, veelal vervaardigd uit hout, nodigt uit om samen met de medebewoners, familie of vrienden vele gezellige uurtjes door te brengen. De spellen zijn voorzien van duidelijke en herkenbare afbeeldingen. De speelstukken hebben een goede grip. Zowel spelbord als speelstukken zijn vaak groter van formaat dan gemiddeld.

Nieuw is ons assortiment zijn artikelen die het bewegen bij ouderen stimuleren. Niet alleen bewegen maar ook artikelen waarmee de balans bij ouderen getraind kunnen worden. Daarnaast zijn er sinds kort bij ons ook producten die speciefiek voor jongeren met een beperking geschikt zijn.   

Activiteitenbegeleiding van woonzorgcentra en dagbestedingcentra kunnen met ons aanbod een veelzijdig en leuke middag vol activiteiten voor ouderen organiseren. Ook voor ouderen thuis zijn onze spellen en hobbyartikelen zeer geschikt.

Wij laten graag ons aanbod zien. Surf door onze webwinkel en laat u zich verrassen door ons origineel aanbod!

Paul Ruijgrok & Louis Bakker

SpelPlus brochure met de leukste spellen en activiteiten

Klik hier voor een online-versie van onze brochure waarin een overzicht van ons aanbod van spellen en spelletjes. Ook leggen we hier iets meer uit over onze filosofie.

Wilt u liever een exemplaar per post toegestuurd krijgen?

Stuur dan een bericht naar het volgende email adres: sales@spelplus.nl

Noteer uw naam en adres en wij sturen u een origineel exemplaar toe.

Algemeen

- Klik hier om onze leveringsvoorwaarden te bekijken.

- Zorginstellingen kunnen op rekening bestellen.

- Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

- Leveringen in België zijn met Belgische BTW belast. Ons BTW nr. in België: BE 0542.697.281

- Onze standaard verzendkosten voor Nederland en België bedragen € 6,75 inclusief BTW. Pakketten die door de brievenbus passen bedragen de verzendkosten voor Nederland € 3,40. Voor spellen met een doorsnede van meer dan 1.10 meter zijn de verzendkosten € 19,95 per bestelling.

- Wij leveren binnen 2 werkdagen. Indien een artikel niet voorradig is, is dit in onze webshop aangegeven.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom SpelPlus,
volg ons dan op Facebook of Twitter.

Heeft u suggesties? Laat het ons weten. Stuurt u een email naar onze ideeënbus. Alvast hartelijk dank.

 

Onze partners en handige links

Vimeo

Voor korte filmpjes waarin wij enkele spellen demonstreren.

Facebook

"Like" ons en volg ons op onze Facebook-pagina

Twitter

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes met Twitter
Of je kan ons Tweeten

Het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich specifiek in voor het welzijn van ouderen in ons land.

Cadeau voor oma en Cadeau voor opa

Leuke suggesties voor een cadeau voor opa en oma.

Hoyinck Fotografie

Onze filmpjes zijn naar bijzondere tevredenheid gemaakt door Frank Hoyinck.

Brilliant

Brilliant organiseert 'schitterende projecten' in de zorg. Aan de hand van de vijf zintuigen en met compassie wordt een positieve beleving gecreëerd voor patiënten, cliënten, medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en bezoekers.

Organisaties, waar zorg verleend wordt, gaan schitteren doordat de persoonlijke aandacht en menselijke maat voorop worden gesteld. Zie voor meer informatie hun website www.vofbrilliant.nl en hun winkel www.welzijnartikel.nl.

Dementielab te Genk, België

Voor practische oplossingen en nuttige aanpassingen tbv mensen met dementie, bevelen wij van harte het Dementielab te Genk aan. Door het bijzonder prettige contact dat wij met Niels Hendriks hebben, verwachten wij in toekomst mooie producten te kunnen creëren en te kunnen aanbieden. Gericht op het welzijn van mensen met dementie.

Ons design en web development team

Resia Bibo voor het mooie en verfrissende ontwep van de huisstijl en website. Rafael Croonen en StudioSingel voor het ontwikkelen van de webwinkels en het optimaliseren van de sites voor zoekmachines.