3D puzzel gebouwen

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Welkom in onze sub-categorie "3D Puzzels van Gebouwen", waar architectuur tot leven komt in je handen. Het bouwen van deze driedimensionale meesterwerken is niet alleen een leuke bezigheid, maar ook een creatieve reis door de wereld van prachtige gebouwen. Speciaal ontworpen voor opa's die een passie hebben voor architectuur, bieden deze puzzels een boeiende en uitdagende ervaring.

Laat je verbazen terwijl je stap voor stap iconische gebouwen en monumenten creëert. Het voelt als een eigen bouwproject, maar dan op schaal en zonder de rommel! Deze 3D puzzels zijn niet alleen leuk om te maken, maar ook om naar te kijken. Ze zijn ideaal voor opa's die genieten van het samenstellen van gedetailleerde modellen en het bewonderen van hun werk.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

1 item

per pagina
  1. Op verlanglijst
    3D Puzzel Gebouw
    3D Puzzel Gebouw
    € 19,95 € 16,49

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

1 item

per pagina
PRODUCT CATEGORIEËN SPELLEN VOOR OUDEREN
Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.