dagelijks leven en praktische hulpmiddelen

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

In de categorie 'Dagelijks leven en praktische hulpmiddelen' bij Spelplus vindt u een reeks producten die speciaal zijn ontworpen om het dagelijks leven van ouderen, die moeite hebben met zelfredzaamheid, te vergemakkelijken en te verrijken. Wij begrijpen dat eenvoudige dagelijkse taken een uitdaging kunnen zijn voor senioren, vooral voor degenen met dementie of Alzheimer.

Ons assortiment omvat gebruiksvriendelijke kalenders, agenda's en speciale klokken, die niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan het gevoel van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen. Deze hulpmiddelen zijn ontworpen met duidelijke, makkelijk leesbare cijfers en letters, en herinneringsfuncties om senioren te helpen bij het bijhouden van tijd, afspraken en dagelijkse routines.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 50

per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 50

per pagina
Pagina

Elk product in deze categorie draagt bij aan een gestructureerd dagelijks leven en biedt ondersteuning bij de planning en organisatie van dagelijkse activiteiten. Ze zijn ideaal voor gebruik in een thuisomgeving, verzorgingstehuis of binnen een dagbestedingsprogramma.

Bij Spelplus begrijpen we het belang van zelfstandigheid in het leven van ouderen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om hen te ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden en om hen een gevoel van controle en zelfstandigheid te geven.