illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Inmu Relax en Inmu Dance

Inmu Relax – Creëert ontspannen en kalme momenten

Beeld

Inmu geeft zachte, meditatieve muziek en geluidsimpulsen die in je vingers te voelen zijn. Vermindert nervositeit en rusteloosheid.

Waarom en voor wie

Inmu Relax is in eerste instantie ontwikkeld voor mensen met dementie. Na diverse studies blijkt dat Inmu ook geschikt is voor mensen met depressiviteit, psychische aandoeningen, mensen die onderhevig zijn aan stress en spanning. Zij kunnen veel baat hebben bij de Inmu.

Ontspannen met zachte, meditatieve muziek

Inmu staat voor interactieve muziek. Dit hulpmiddel is aantoonbaar effectief voor het verminderen van stress en spanning door middel van muziek en vibratie. De muziek is zacht en meditatief. Inmu Relax geeft zachte geluidimpulsen die in je vingers te voelen zijn wanneer deze tegen het lichaam wordt gehouden. Beweeg of raak de Inmu aan om de interactieve muziek te horen en te voelen. Dit helpt de persoon met dementie om zijn of haar eigen lichaam te voelen en te ontspannen. Zelfs als je de muziek niet kunt horen. De hoes is gemaakt van zacht organisch katoen.


Dit artikel is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Veelzijdig inzetbaar

 • Houdt Inmu tegen je lichaam of laat je vingers de gouden lijn volgen.
 • Inmu heeft een zak die het gemakkelijker maakt om Inmu vast te houden zelfs voor de zwaksten. Inmu Relax zorgt voor het verminderen van nervositeit en rusteloosheid. Ook situaties die ongemakkelijk kunnen aanvoelen, bijvoorbeeld hulp bij de dagelijkse verzorging. Inmu kan het stressniveau verlagen.
 • Inmu helpt met het in slaap vallen en zorgt voor een betere nachtrust

InmuRELAX organic cotton - Artikelnr. A01097 - Prijs € 693,80 excl. BTW

Bestel de Inmu Relax organic cotton hier.

Inmu extra hoes - polyester-fleece - Artikelnr. A01101 - Prijs € 55,00 excl. BTW

Download onze brochure over de Inmu hier.

Beeld

Inmu Dance - Interactieve muziek die stimuleert om te bewegen

Inmu Dance brengt ritme en leven. De aanstekelijke steeds veranderende muziek nodigt uit om te bewegen. Onder andere geschikt voor mensen met dementie.

Waarom en voor wie

Inmu is een stimulerend hulpmiddel en staat voor interactieve muziek die uitnodigt om te bewegen. Het kan moeilijk zijn om lichaamsbeweging te krijgen die je nodig hebt, vooral als je een ziekte of een aandoening hebt. Dit maakt het moeilijk om op eigen kracht te bewegen. Inmu Dance biedt verschillende mogelijkheden voor activiteiten.

 • Gooi en vang – tussen meerdere mensen.
 • Tafel curling – duw de Inmu Dance over tafel.
 • Dans – zowel zittend, staand als liggend.
 • Zittend dansen – passeer of gooi Inmu Dance over naar de persoon die naast je zit of tegenover je.

De Inmu Dance kan ook worden gebruikt in kinesitherapie. Neem de Inmu in de hand, plaats de hand in de zak of onder de elastische riem: laat hem voor of bij de zijkant van het lichaam slingeren, buig en rek de armen of gebruik de Inmu Dance om uithoudingsvermogen oefeningen te maken met uitgestrekte armen of gebogen armen. Zodra Inmu aangeraakt wordt begint de interactieve muziek en de trillingen (vibratie) bij ruststand gaat Inmu uit.

Beeld

Specificaties

 • Op te laden met een adapter, na oplading ongeveer 4 weken te gebruiken.
 • Er zitten geen knoppen op de Inmu.
 • Dans – zowel zittend, staand als liggend.
 • De hoes is te wassen, binnenhoes is waterafstotend en kan ook tegen een stootje.

Inmu Dance - Artikelnr. A01099 - Prijs € 714,01 excl. BTW

Bestel de Inmu Dance hier.

Neem voor meer informatie contact op met SpelPlus: (020) 823 12 56 of sales@spelplus.nl.

Uitproberen?

U kunt de Inmu ook op proef gebruiken. Neem hiervoor contact met ons op.