wandspelen

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Bij SpelPlus begrijpen we hoe belangrijk het is om een stimulerende en interactieve omgeving te creëren voor ouderen en jongeren met beperkingen. Daarom bieden we een unieke reeks wandspelen aan die speciaal zijn ontworpen om niet alleen vermaak te bieden, maar ook om motorische vaardigheden en cognitieve functies te ondersteunen.

Onze wandspelen, zoals de Schijfdraaimachine en Kogeldwarrelen, zijn met zorg ontwikkeld om zowel individueel als in groepsverband gebruikt te worden. Ze zijn een perfecte aanvulling op elke zorginstelling, zoals verzorgingstehuizen, dagbestedingen, en gespecialiseerde afdelingen voor ouderen met dementie of Alzheimer.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Onze wandspelen voor ouderen en jongeren bieden niet alleen plezier en ontspanning; ze zijn ook een effectief middel voor activering en het stimuleren van de hersenactiviteit. Ze dragen bij aan het verbeteren van de hand-oogcoördinatie, fijne motoriek, en het vermogen om probleemoplossend te denken. Dit maakt ze een waardevolle toevoeging aan de dagelijkse activiteiten voor ouderen en jongeren met beperkingen.

Wandspelen zijn eenvoudig te installeren en vragen weinig tot geen onderhoud, waardoor ze een praktische keuze zijn voor elke instelling. Met hun kleurrijke en aantrekkelijke ontwerpen nodigen ze uit tot spelen en ontdekken, en bieden ze een veilige en toegankelijke manier om te bewegen en te leren.

Verrijk de leefomgeving in uw zorginstelling met onze wandspelen en zie het positieve effect op welzijn en gezondheid van uw bewoners. Ontdek onze collectie vandaag nog op SpelPlus.nl en maak van elke dag een kans om te leren, te bewegen en te genieten.

Voor meer informatie over de voordelen van onze producten en tips over omgevingszorg, bezoek onze informatiepagina.