domino

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Domino, een klassiek spel geliefd bij alle leeftijden, biedt eindeloze mogelijkheden voor vermakelijke momenten en mentale stimulatie. Bij SpelPlusl hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie van domino-sets, variërend van traditionele stenen tot grote, kleurrijke stukken die perfect zijn voor ouderen en mensen met dementie.

Bijzondere domino-sets speciaal voor ouderen

Bij SpelPlus hebben we een aantal bijzondere domino-sets die een nieuwe dimensie toevoegen aan dit klassieke spel, zoals Emotie Domino, Texturen Domino en Foto-Domino. Met Emotie Domino verkennen spelers gevoelens, Texturen Domino stimuleert tactiele zintuigen en Foto-Domino brengt herkenbare beelden tot leven. Deze sets zijn ontworpen voor plezier en cognitieve stimulatie, een perfecte activiteit voor ouderen en mensen met dementie.

Uren speelplezier met onze domino

Ontdek de vreugde van het bouwen van intrigerende kettingreacties, het uitdagen van vrienden en familie voor een spel, en het genieten van het bevredigende geluid van vallende stenen. Onze domino-spellen zijn ontworpen met het oog op kwaliteit en eenvoud, zodat iedereen kan genieten van dit tijdloze spel. Blader door onze collectie en vind de perfecte set om gezellige momenten te creëren en de geest scherp te houden. Welkom in de wereld van domino, waar elk spel een kans is om te winnen en herinneringen te creëren.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  Nieuw
  Domino PLUS Blackedition
  Domino PLUS Blackedition
  € 42,50 € 35,12
 2. Op verlanglijst
  Emotie Domino
  Emotie Domino
  € 34,95 € 28,88
 3. Op verlanglijst
  Texturen Domino
  Texturen Domino
  € 39,95 € 33,02
  Niet op voorraad
 4. Op verlanglijst
  Domino Kleuren en Vormen
  Domino Kleuren en Vormen
  € 19,95 € 16,49
 5. Op verlanglijst
  Fotodomino
  Fotodomino
  € 57,00 € 47,11

 6. Op verlanglijst
  Domino XL
  Domino XL
  € 29,50 € 24,38
 7. Op verlanglijst
  Domino XXL - met reliëfnoppen
  Domino XXL - met reliëfnoppen
  € 139,00 € 114,88
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
PRODUCT CATEGORIEËN SPELLEN VOOR OUDEREN
Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.