sudoku's

Beeld

Wat is Sudoku?

Sudoku is een populaire logische puzzel die bestaat uit een 9x9 rooster, onderverdeeld in negen 3x3 vakken. Het doel is om elk vak in te vullen met cijfers van 1 tot 9, waarbij elk cijfer slechts één keer in elke rij, elke kolom en elk 3x3 vak voorkomt.

Waarom is Sudoku zo leuk om te doen?

Sudoku is leuk om te doen omdat het een uitdagende mentale oefening biedt die je logisch denken, probleemoplossende vaardigheden en concentratie test. Het is een spel dat je constant uitdaagt om strategische beslissingen te nemen en puzzels op te lossen.

Waarom is Sudoku nuttig?

Sudoku is niet alleen leuk, maar ook nuttig. Het heeft enkele voordelen voor de geestelijke gezondheid. Ten eerste stimuleert het cognitieve vaardigheden zoals logisch denken en patroonherkenning. Ten tweede kan het helpen bij het verbeteren van het kortetermijngeheugen en de concentratie, aangezien je informatie moet onthouden terwijl je de puzzel oplost. Bovendien kan het regelmatig oplossen van Sudoku-puzzels helpen bij het behouden van een scherp en actief brein naarmate je ouder wordt.

Sudoku's speciaal voor ouderen gemaakt?

Bij Spelplus begrijpen we dat Sudoku niet alleen een populaire puzzel is, maar ook een geweldige manier om de geest actief te houden, ongeacht de leeftijd. Daarom hebben we speciale Sudoku-puzzelboeken ontworpen die zijn aangepast aan de behoeften van ouderen. Onze Sudoku's bevatten grote, duidelijke cijfers of kleuren om het puzzelen gemakkelijker en aangenamer te maken. We begrijpen dat visuele helderheid essentieel is, vooral voor ouderen, en we willen ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de mentale uitdaging en plezier van Sudoku.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  Kleuren Sudoku
  Kleuren Sudoku
  € 67,95 € 56,16
 2. Op verlanglijst
  Sudoku klassiek COLOR
  Sudoku klassiek COLOR
  € 129,50 € 107,02
 3. Op verlanglijst
  Grootcijfers Sudoku
  Grootcijfers Sudoku
  € 35,95 € 32,98
 4. Op verlanglijst
  Sudoku klassiek
  Sudoku klassiek
  € 129,50 € 107,02
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Hoofdgroep