Treax pads

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

TREAX pads is een innovatief trainingssyteem voor diverse bewegingsoefeningen. Het bestaat uit 6-12 elektronische bewegingspads die met een lichtsignaal reageren op aanraking. De aantrekkelijke kleuren en het interactieve lichtsysteem werken bijzonder motiverend. Zo weet de gebruiker meteen of de oefening goed wordt uitgevoerd en wat er moet gebeuren. De gevoeligheid van aanraking is eenvoudig in te stellen. Het systeem is zeer geschikt voor het ontwikkelen en stimuleren van motorische en cognitieve vaardigheden. Het gaat om balansoefeningen, coördinatie en gewichtsverdeling in te zetten bij valpreventie, revalidatie en andere fysieke trainingen voor zowel ouderen als jongeren.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  TREAX Pads
  TREAX Pads
  € 3.140,00 € 2.595,04

 2. Op verlanglijst
  TREAX Pads, wandmontage bord
  TREAX Pads, wandmontage bord
  € 900,00 € 743,80
 3. Op verlanglijst
  TREAX Pads, uitbreiding - 3 stuks
  TREAX Pads, uitbreiding - 3 stuks
  € 1.685,00 € 1.392,56
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
PRODUCT CATEGORIEËN SPELLEN VOOR OUDEREN
Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.