Curling en Bowls

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

Curling voor Senioren: Een IJzige Uitdaging met Gezelligheid

Curling, een sport op ijs waarbij spelers stenen naar een doelgebied schuiven, heeft zijn weg gevonden naar het hart van vele senioren. Het vereist precisie, teamwork en strategisch denken. Bij SpelPlus hebben we speciale Curlingsets ontworpen voor senioren, met lichtere stenen en een aangepast ontwerp, waardoor het een ideale activiteit is voor ouderen in zorginstellingen.

Bowls voor Senioren: Een Ontspannen Balspel vol Strategie

Bowls, een spel waarbij spelers ballen richting een klein doelwit gooien, biedt senioren een ontspannende maar uitdagende ervaring. Het vergt precisie en concentratie, maar ook sociale interactie en gezelligheid. Onze bowlssets zijn speciaal ontworpen voor senioren, met lichtere ballen en duidelijke markeringen, zodat ouderen comfortabel kunnen spelen.

Waarom zijn Curling en Bowls zo Geliefd bij Senioren?

Beide spellen bevorderen sociale interactie en vriendschappen, aangezien spelers samenkomen en genieten van elkaars gezelschap. Ze bieden lichte fysieke activiteit, wat cruciaal is voor het behoud van mobiliteit en algehele gezondheid. Bovendien stimuleren deze spelen cognitieve vaardigheden, zoals strategisch denken en concentratie. Curling en Bowls zijn niet alleen leuke bezigheden, maar ook waardevolle activiteiten voor de geest en het lichaam van senioren.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina