conditie en kracht

illustratie van het spelplus logo met de bekende gele plusjes die het motto van spelplus verbeelden: spelplezier met speciale spellen voor senioren

In onze categorie fitnessapparaten voor ouderen vindt u een selectie hoogwaardige apparaten die speciaal zijn ontworpen om kracht en conditie op te bouwen op een veilige en effectieve manier. Het is essentieel om op elke leeftijd actief te blijven en deze apparaten bieden een uitstekende manier om aan uw kracht- en conditiedoelen te werken.

Onze fitnessapparaten zijn gebruiksvriendelijk en afgestemd op de behoeften van ouderen. Ze richten zich op het versterken van verschillende spiergroepen en het verbeteren van de algehele conditie. Of u nu uw spierkracht wilt vergroten, uw uithoudingsvermogen wilt verbeteren of gewoon actief wilt blijven, onze fitnessapparaten bieden diverse mogelijkheden.

Waarom ouderen ook moeten oefenen voor meer kracht en conditie

Met regelmatige lichaamsbeweging kunt u niet alleen uw fysieke gezondheid verbeteren, maar ook uw mentale welzijn bevorderen. Beweging is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl, en onze fitnessapparaten zijn ontworpen om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken, ongeacht uw leeftijd of fitnessniveau. Ontdek ons assortiment fitnessapparaten en investeer in uw gezondheid en welzijn. Begin vandaag nog met het opbouwen van kracht en conditie voor een actievere en gezondere toekomst.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  Trimmy Balls
  Trimmy Balls
  € 39,00 € 32,23

 2. Op verlanglijst
  WaterRower
  WaterRower
  € 1.399,00 € 1.156,20

 3. Op verlanglijst
  SlimBeam
  SlimBeam
  € 1.799,00 € 1.486,78

 4. Op verlanglijst
  WaterGrinder
  WaterGrinder
  € 1.650,00 € 1.363,64

 5. Op verlanglijst
  SwingBell 2 kg
  SwingBell 2 kg
  € 69,00 € 57,02

 6. Op verlanglijst
  SwingBell 1 kg
  SwingBell 1 kg
  € 59,00 € 48,76

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
PRODUCT CATEGORIEËN SPELLEN VOOR OUDEREN
Hieronder vindt u de belangrijkste product categorieën van SpelPlus. Hier al onze, speciaal voor ouderen geschikte spellen en activiteiten en hulpmiddelen voor senioren en mensen met dementie. In de linker-zijbalk kunt u aanvinken voor wie de producten geschikt moeten zijn.