Japans biljart

Beeld

Wat is japans biljart en hoe werkt het

Japans biljart  wordt gespeeld op een speciale biljarttafel met voorgevormde gaten. Het doel is om de ballen schijven in de voorgevormde gaten te krijgen.

Er zijn verschillende varianten van het spel, waaronder de verkorte versie, die aangepast is voor spelers met beperkingen. Deze verkorte versie wordt exclusief voor SpelPlus germaakt op onze aanwijzingen. De bak is breder en de knikker is vervangen voor een grotere biljartbal. Het spel is robuuster, heeft een meer volwassen uitstraling en is gemakkelijker om te spelen.

Waarom spelen ouderen zo graag Japans biljart

Japans biljart bevordert gezelligheid en vriendschappen, omdat spelers samen rond de tafel komen en genieten van elkaars gezelschap. Ook is Japans biljart een activiteit die zowel fysiek als mentaal uitdagend is. Het vereist precisie, concentratie en strategisch denken om succesvol te zijn. Het stimuleert de hersenen en helpt bij het behouden van cognitieve vaardigheden. Het bevordert lichte fysieke activiteit, wat gunstig is voor het behoud van de mobiliteit en de algehele gezondheid. Het spel is niet alleen leuk maar ook een vorm van lichaamsbeweging.

Is Japans biljart niet te moeilijk voor senioren?

Het spel is bedoeld om ouderen uit te dagen op een manier die leuk en haalbaar is. Het moedigt actieve deelname aan zonder overmatige fysieke belasting. Daarom is Japans biljart juist geschikt voor ouderen, omdat het hen de kans biedt om actief te blijven, sociale interactie te hebben en mentaal gestimuleerd te worden, alles in één gezellige activiteit.

Er zijn verschillende varianten van het spel, waaronder de verkorte versie, die aangepast is voor oudere spelers. Deze versie hebben wij exclusief voor SpelPlus laten produceren. De bak is breder gemaakt en de knikker is vervangen voor grotere biljartbal. Het spel is robuuster, heeft een meer volwassen uitstraling en is gemakkelijker om te spelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Op verlanglijst
  Japans biljart grote versie
  Japans biljart grote versie
  € 209,00 € 172,73
 2. Op verlanglijst
  Japans biljart verkorte versie
  Japans biljart verkorte versie
  € 159,00 € 131,40
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Hoofdgroep